27 Ekim 2014 Pazartesi

Hxh(Hunter x Hunter 2011)

İlk basta sunu demek istiyorum. Kendi basıma çevirisini yapacaktım. Ama neredeyse bilgisayarda 1 bölümü 1 sayfayı doldurduğundan dolayı yapamayacağım. O yüzden kendi kafamdan konusu ile alakalı iki üç şey söyleyip bitirmeyi planliyorum.

Neyse Animemiz Hunter x Hunter 2011. İki tane anime serisi vardır. Birincisi 1999 yılınca çıkmış olan eski anime ve 2011 yılında çıkan güncel anime.(148. Bölümde final yaptı) Güncel anime herşeye bastan başlayarak konuyu işliyor. O yüzden 2011 olanindan baslamanizi tavsiye ederim.

Hikayemizin ana kahramanı Gon Freecss. Gon balina adasında yaşayan biridir. Babasının öldüğünü sanmaktadır. babasının yaşadığını ve Avcı oldugunu öğrenince oda babası gibi avcı olmaya karar verir. Avcı olması için Avcı sınavını geçmek zorundadır. Kahramanımız Gon Freecss'in bu sınavda neler yapmıştır acaba? Kimlerle tanışmıştır? Kısaca Gon Freecss'in avcı olmak istemesi ile yaşadığı olayları anlatmaktadır.

Gelelim neden bu animeyi tavsiye ediyorum. Öyle bir anime ki olaylar kendi kendine işliyor sanıyorsunuz. Kurgu elbet var ama diyalogları filan harika.Klasik anime diyalogları değil. Film diyalogları gibi olmuş onu belirtmek isterim.

İlk baslarda anime de biraz sansür uygulansa da sonlarına doğru açılıyor :)

Son bir tavsiye vereyim çok bölüm diye korkmayın. Siz başlayın gerisi gelir zaten ^^

RESİMLER SPOİLER İCEREBİLİR O YÜZDEN DİKKAT!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder