19 Ekim 2014 Pazar

Anime Dizi Tv- Android Uygulama

Merhaba arkadaşlar. Bu gün genellikle kullandığım anime izleme indirme uygulamasından bahsedeceğim. Uygulama maalesef Google Play'de yok. O yüzden indirme linkini vereceğim.

Google Play dan kaldırıldı bu uygulama. Eskiden vardı. Ben de bu uygulamayı kaybedenler, telefonunu fabrika ayarlarına döndürenler için yapımcısının sitesini buldum. İsteyenlere siteyi verebilirim.

Uygulamaya gelince.. Uygulama anlık olarak Turkanime.tv sitesindeki Vk ve Mail oynatıcılarının destekliyor. Turkanime.tv'ye gelen animenin vk ve mail seçeneği varsa otomatik olarak uygulamada gözüküyor.

Favoriler kısmı mevcut. Uygulamanın ana ekranindayken + tuşuna basıp tüm animeleri görebilirsiniz. İstediğiniz animeyi bulduktan sonra yine + tuşuna basarak sorunsuzca favorilere ekleyebilirsiniz. Uygulamayı açtığınızda eklediğiniz animenin ismi karşınızda olacaktır. Resimleri de ekleyecegim zaten. Orada daha ayrıntılı olacaktır.

Ana ekrandayken elimizi sağdan sola doğru kaydirirsak yeni eklenen animeleri görebilirsiniz. İstediğiniz bölüme tıklayınca karşınıza alternatifler gelmektedir. İndirme ve izleme seçeneği mevcuttur zaten.

Size önemli birşey söyleyeyim Adm'yi indirin Anime Dizi TV uygulamasında iken indir yerine izleme tuşuna basın. Seçme ekranı gelecektir. Adm'yi seçerseniz sorunsuzca ve daha hızlı olarak indirebilirsiniz.

Resimlerine geçelim artik..

Son olarak indirme linkini verelim..

 İndirmek için tıklayınız 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder