17 Ekim 2014 Cuma

Anime Tavsiyem-4

Bu gün iki tane iyi animeden bahsedeceğim.

Birincisi Tokyo Ghoul...

Kaneki kitap okuyan Hide ile gezen üniversitelidir.Tokyo etrafında garip cinayetler islenmektedir. Bu cinayetleri ghoullar işlemektedir. Kaneki bir gün Cafede iken bir bayan ile tanışır. Bu bayanın ismi Rize'dir. Rize'yi evine götürürken Rize ondan bir ısırık alır(Rize tabiki ghouldur.) Isırık etkisiyle Kaneki kaçmaya çalışır ama nafile. Kaçamaz. En sonunda Rize Kaneki'yi köşeye sıkıştırmış iken Rizenin üstüne demirler düşer. Rize orada hayatini kaybeder. Ama Kaneki ölmek üzeredir. Doktorlar iç organları parçalandığı için Kaneki'ye Rizenin iç organlarını verirler.

Kaneki uyandığında artik Ghoul olmuştur. Olaylar öyle gerçekleşir.

Ama sunu belirtmek isterim ki animesi birçok şeyi atlayarak geçiyor. Mangası bu konuda daha açıklayıcı bir yol izlemiş. Tabii adamlar 12 bölüme sigdirdilar koca 64 bölümlük manga yı.

Serinin açılış müziği, çizimlerin kalitesi falan harika. Açılış müziğini Tokyo Ghoul opening olarak aratirsaniz karşınıza çıkacaktır. Sözleri harika onu da belirteyim. Onun dışında genel olarak kaliteli ve benim ilk fanı olduğum anime buda. Cidden çok hoşuma gidiyor....
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder