12 Ekim 2014 Pazar

Anime Tavsiyelerim--2

Geçen gün anime tavsiyelerim 1'i söylemiştik. Şimdi ikinci bölümüyle karşınızdayiz.

İlk olarak.. ANOTHER!



Bu anime korku ve gerilim sevenler için bire bir. Ben kendi şahsım adına Konuşayım gerçekten tedirgin olup ama bir o kadar da merak ettiğim animelerden biridir.

Konusuna gelirsek eskiden çok popüler olan bir çocuk varmış. Bu çocuk 3-3 sınıfında okuyormuş. Bu çocuk bir gün trafik kazası geçirmiş ve ölmüş. Ertesi gün sınıftakilerden biri demiş "o hala ölmedi bakın hala hayatta" o cümlenin ardından arkadaşları o hala yaşıyor gibi davranmaya başlamış. O yıldan sonra sınıftakiler birer birer ölmeye başlamış.

Yıllar sonra okula yeni transfer olan öğrenci ve o öğrencinin yaşadıkları konu edinmiştir.

İzlenmesini tavsiye ettiğim animelerden biridir.

Sıradaki animemiz Sword Art Online!





Yıl 2022... Yeni bir online oyun. Bu online oyunu adı Sword Art Online. Bu oyun başa takılan bir alet aracılığıyla oyuncuları kendi dünyasına götürmektedir. Role-Play

Sınırlı sayıda kopya vardır. Ama gariptir Ki oyundan çıkış bulunmamaktadır. Bunu fark eden Kirito ve diğer oyuncular şaşkınlık icerisindeyken bir avluya ışınlanırlar.

Oyun yapımcısının yaptığı açıklamaya göre oyundan çıkış bulunmamaktadır. Oyundan çıkmanın tek yolu 100. Kattaki boss'u kesmektir. Fakat oyundan çıkış olmadığından oyunda ölürsen gerçek dünyada da ölürsün anlamına gelmektedir.

Aleti çıkarmaya çalışırsanız alet oyuncuları öldürecektir.

Kahramanımız olan Kirito bu oyundan çıkmak için elinden geleni yapacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder