6 Ekim 2014 Pazartesi

Aizen Sousuke-Fan

Aizen Sousuke...
Bilmem ama burası uygulama tanitim blogu olmasına rağmen bunu yapmak istedim. Baya bi faniyim bu adamın. Aizen  Sousuke.

Bu adam ilk baslarda bana çok sempatik biri gibi gelmişti. Hiçbir şeye kizmayan kişiler gibiydi ayni.  Ama gerçek yüzünü BLEACH anime sinin en heyecanlı yerleri bu bölümde ydi.

Onu geçelim de Aizen zeki. Herşeyi planlıyor adam. Ama son getsuga tenshouyu planlayamadi. Onu geçtim de adam astlari ile oyun oynamaktan zevk alıyor.

Komutan iken öğrencileriyle iç içe olduğundan popüler kaptanlardan biridir. Ama bu onun hirsli yapisina uymamistir. Bu yüzden ihanet etmiştir diyebilirim herhalde. Arrancar komutanı olduğunda bütün arrancarlar ondan korkmuştur. Ve acimamistir. Toseni  nasil parcaladigini ornek gösterebiliriz.

Asil amacı ruh kral ini tahtından indirmek. Bunun için soul societyden ayrilmistir.  Son savaşlarında Aizen Hougyoku ile en son formuna ulasmistir. Bu yüzden de kendisinin en güçlü olduğunu düşünerek plan yapmam iştir. Ama nihai getsuga tenshou ile büyük darbe almistir. Bu darbeden sonra içindeki mühür aktiflesmistir.

1 yorum: